“Jahat gila” Najib dan Kerajaan PN

“Jahat gila” Najib dan Kerajaan PN

Najib sebelum ini dok mainkan isu jaminan Kerajaan Pusat RM 2 billion dari Bank Pembangunan Asia (ADB) kepada Kerajaan Pulau Pinang untuk bangunkan Infrastruktur LRT di Pulau Pinang.. Yang Bani Melayu bodoh mcm PAS dok Share seolah olah itu salah laku Lim Guan Eng..Depa cukup beriman dengan pembohongan Najib..

Najib ni bangsa Jahat yang tak pernah Insaf.. Berlakon Malaikat.. berlakon baik.. Sedangkan RM 2 Billion tu bukan masuk akaun Peribadi mcm duit SRC dari hat dapat dari KWAP(Tabung Amanah Pencen).. Tak pakai Duit dan Tabung Negara pun..pinjaman tu untuk membiayai projek Infrastruktur LRT di Pualau Pinang..

Kerajaan jadi penjamin, Satu sen pun tak pakai duit KWSP..Duit KWAP seperti mana Najib gunakan dalam projek 1MDB.. pinjaman itu akan diberikan Bank Pembangunan Asia (ADB), sebuah institusi berwibawa yang memberi pinjaman untuk projek infrastruktur di seluruh dunia.. Bila Bank tu bagi takda Projek tu ada Prospek keuntungan..

Tapi Najib buat pendedahan seolah olah macam Rasuah.. Inilah pemimpin tak guna.. Dah lah jahat..berlakon baik.. Dia disahkan Merompak oleh Mahkamah duit KWAP..akhirnya masuk dalam akaun dia….dia berlakon kononnya nak tolong rakyat dengan KWSP..

Inilah Pemimpin Paling tak guna.. Aku heran ada orang Percaya kat orang macam Najib ni.. Semoga doa Tok Guru Nik Aziz kepada Najib dan Zahid di Makbulkan Allah… tak pernah taubat dengan Kerja Jahat..kata TG Nik Aziz ketua Hamla.. Pengkhianat Negara kata Hakim Mahkamah Tinggi.. 🙂

Ipohmali

LRT PULAU PINANG.. JAHAT GILA NAJIB NGAN PN…

Najib sebelum ini dok mainkan isu jaminan Kerajaan Pusat RM 2 billion…

Posted by Ahmad Muslim Badawi Badawi on Sunday, 29 November 2020

COMMENTS